Розпочався щорічний візит доктора Марка Ремптона до «InterFamily»

Дата публікації:23.09.2024

Днями в клініці «InterFamily» сталося велике свято — до нас з черговим щорічним візитом завітав почесний громадянин Ужгорода, сімейний лікар з Корвалісу (штат Орегон, США) досвідчений лікар з 50-річним досвідом, батько 6 дітей, сімейний доктор з великої літери і хрещений батько сімейної медицини в Закарпатті доктор Марк Ремптон @mark.rampton 🎉🎊

Цікаво було спостерігати за особливостями виконання малих хірургічних втручань американським колегою @mark.rampton 🥼🩺

В практиці сімейного лікаря США мала хірургія – щоденна рутинна практика. Лікар видаляє папіломи, родимки, бородавки, розсікає невеликі абсцеси, видаляє врослий ніготь тощо. Роблять навіть операції з метою контрацепції – перев’язку сім’яних канатиків у чоловіків. Для наших чоловіків така операція видається чимось мало реальним.
Цікаво, що все це робиться у звичайному офісі, у повсякденному одязі без халату і маски, а результати лікування нічим не гірші у порівнянні з роботою наших амбулаторних хірургів.

Також деякі сімейні лікарі США (не всі) самі приймають пологи у своїх пацієнток, а потім самі ведуть малюків. Доктор Ремптон має на своєму рахунку не одну тисячу новонароджених,яким він допоміг з’явитися на світ за 50 років своєї практики. Наші українські сімейні лікарі вже давно ведуть дітей з народження, але певні навички ще доведеться опанувати.

Це були два цікаві та насичені інформацією та новим досвідом дні для наших лікарів та студентів інтернів. Лікар Ремптон проводитиме прийом також у середу 25.09, тому записуйтесь на прийом, якщо вас щось турбує!

“InterFamily” – необхідна допомога на найвищому рівні!

Записатися на прийом до доктора Ремптона

 


    Статус пацієнта

    ВПО (Внутрішньо Переміщена Особа)

    Контрактований з клінікою 'InterFamily'

    Не контрактований з клінікою 'InterFamily'