• newborn

Свято грудного вигодовування в Ужгороді

Формат: Офлайн
Наші любі!
Ми, Українська Академія медицини грудного вигодовування,  дуже хочемо зробити цього року в Ужгороді, як і по всій Україні, свято грудного вигодовування, так як ми це робили завжди. Ми вирішили це зробити в безпечному і зручному місці.
План заходу та лектори:
  1. Грудне вигодовування – основи прикладання.
    Молнар Марія Василівна – лікар-педіатр, консультантка з грудного вигодовування. Клініка Інтерфемілі, клініка Медікавер, Ужгород.
  2. Ініціація грудного вигодовування у пологовому.
    Іваньо Вікторія, педіатр, Закарпатський центр хірургічних інновацій “Астрамед”, Ужгород, консультант з питань грудного вигодовування.
  3. Майстер клас «Зціджування молочної залози: коли, як». Русановська Ольга, педіатр клініка Медікавер Україна, клініка Інтерфемілі, консультантка з грудного вигодовування, MDLC , кандидат медичних наук, доцент кафедри сімейної медицини та амбулаторної допомоги УжНУ, Ужгород.
  4. БЛВ чи пюре? Все про прикорм. Ліна Барська, педіатр, клініка Перший ГВ френдлі, м. Харків, консультантка з грудного вигодовування, ICBLC, кандидат медичних наук, президент УАМГВ.
    Оксана Ільков, сімейний лікар клініка Інтерфемілі, консультантка з грудного вигодовування, MDLC, асистент кафедри сімейної медицини та амбулаторної допомоги УжНУ, Ужгород.
  5. «Мама захворіла: поради для батьків під час грудного вигодовування» Козар Мар’яна, педіатр МЦ «Дбаю», Ужгород, консультант з ГВ , MDLC.
  6. «Вплив психологічного аспекту на організацію грудного вигодовування», Карабиньош Ольга. Перинатальна психологиня, консультантка з питань грудного вигодовування, авторка курсу по підготовці до народження дитини.
  7. “Вагітність. Пологи. Батьківство”, доула, Ужгород.

А також ви зможете отримати допомогу по ГВ під час свята від провідних консультантів безкоштовно.

Чекаємо на Вас 1.08.24  в оновленому тренінговому центрі на кафедрі сімейної медицини та амбулаторної допомоги УжНУ (Ужгород, вул. І.Франка,20).

Тож, запрошуємо усіх матусь, жінок в очікуванні дитини та просто всіх бажаючих, кому цікава тема грудного вигодовування. Приєднуйтесь до нас!
Формат

Офлайн