Жовтневі знижки до 60% на денситометрію, тонометрію ока, скринінг серцево-судинних ризиків та багато іншого!

Дата публікації:12.10.2024

Жовтень – місяць знижок для декларантів «InterFamily» на честь ювілею клініки.

Кісткова денситометрія

Скринінг остерпорозу за 30 секунд.
-50% до 31.10.2024
Знижка діє для декларантів “«InterFamily» на честь річниці клініки.

За даними Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я (ВООЗ), серед неінфекційних захворювань остеопороз займаю четверте місце після хвороб серцево-судинної системи, онкології та цукрового діабету.

Денситометрія – це метод діагностики щільності та ймовірності переломів кісткової тканини. За допомогою даного аналізу вимірюється рівень кальцію, загальна щільність, структура та товщина поверхневого шару кісток.

Що це таке?

При ультразвуковій денситометрії вимірювання щільності кісткової тканини відбувається за допомогою ультразвукових променів. Ця методика діагностики дозволяє виявити загальні кісткові втрати та остеопороз на початковій стадії. Для проведення діагностики застосовується портативний денситометр, який заміряє швидкість проходження ультразвукової хвилі по кістковій тканині. Показники реєструються за допомогою датчиків, а дані обробляються та виводяться на монітор комп’ютера.

Підготовка

Процедура ультразвукової денситометрії безболісна та безпечна, а час її проведення залежить від досліджуваної зони. Для процедури не потрібно особливо готуватися, тільки за день до обстеження можна не приймати добавки кальцію.

 

Тонометрія ока

Безконтактно, швидко, безпечно.
-50% до 31.10.2024
Знижка діє для декларантів “«InterFamily» на честь річниці клініки.

Уявлення про зовнішній світ багато в чому визначається зором. При порушенні його функцій суттєво знижується якість життя. З цієї причини слід стежити за здоров’ям органів зору. Одним із важливих показників є внутрішньоочний тиск. Контролювати його рівень потрібно дорослим щороку, особливо після досягнення 40-річного віку.

Безконтактна тонометрія ока передбачає вплив на органу зору потоком повітря. Уривчастне повітря змінює форму рогівки, оскільки, створюється тиск на око. Комп’ютер визначає зміни та видає показник ВОТ. Така методика не вимагає введення анестетика та використання забарвлених речовин, тому легко переноситься дітьми.

Що це таке?

Тонометрія ока – вимірювання внутрішньоочного тиску (ВОТ), який створюється в очному яблуку завдяки синтезу рідини та її відтоку. У ході процедури визначають ступінь деформації ока при дії на рогівку. Якщо воно здорове, змін не спостерігається, тоді як про хворий орган зору такого сказати не можна.

Хоча багато хто навіть не знає, що це таке, в офтальмології тонометрія вважається одним з основних методів запобігання очним захворюванням та розвитку їх ускладнень.

Підготовка

  • Не пити за 4 години до маніпуляції;
  • Не вживати алкоголь за 12 годин до тонометрії;
  • Зняти контактні лінзи перед процедурою;
  • Звільнити шию від здавлюючого одягу.